Teambuilding (ca. 2 uur – 15 tot 40 personen)

De kracht van kleur en identiteit

 

Onderlinge verbinding

De belangrijkste reden om iets op het gebied van teambuilding te doen is toch wel het stimuleren van de onderlinge verbinding. Kantoortuinen en het thuis werken hebben hier de afgelopen jaren niet echt aan bijgedragen. Een fijne sfeer zorgt ervoor dat je werknemers met plezier naar hun werk gaan en dat mensen zich meer betrokken voelen en dus minder snel ontslag nemen. Ook wordt de communicatie beter en melden mensen zich minder vaak ziek. Win-win voor iedereen.

 

Jij bent bijzonder

Deze workshop is erop gericht om je collega’s op een verrassende manier te leren kennen (veiligheid is altijd de basis). 

De spelregels zijn simpel, alles wat gezegd wordt is positief en opbouwend. Middels o.a. een aantal vragen over kleur, communicatie en imago geef je elkaar positieve feedback. Met als gevolg; mooie inzichten over jezelf en je collega’s. Je gaat  ervaren hoe bijzonder je bent, door de ogen van een ander. 

 

Mooie inzichten

Deze workshop geeft inzichten in zaken als hoe er bv. beter samengewerkt of doelgerichter vergaderd zou kunnen worden. Maar ook over hoe je steviger over kan komen of anders zou kunnen omgaan met conflicten. Ook krijg je zaken te horen als waar je collega jouw non-verbale kracht ziet. Er zitten ook leuke, humoristische vragen tussen. De kleuren in het spel staan voor verschillende thema’s. Dit is een spel met alleen maar winnaars en geen verliezers!

 

Meer zelfvertrouwen

Mensen die zich meer bewust zijn van hun imago, krijgen meer zelfvertrouwen. Er is niets zo aantrekkelijk als puur jezelf zijn!

 

Eerdere ervaringen:

  • ‘Een super leuke teambuildingsactiviteit die er echt voor zorgt dat je jezelf en je collega’s beter leert kennen.’
  • ‘Na afloop was er meer verbinding, meer begrip en meer werkplezier.’
  • ‘Voor collega’s met lef!’

 

Vervolg

Deze workshop kan eventueel worden opgevolgd met een workshop: “Powermiddag

of individuele coaching: “Wat is jouw Super power?“.

 

Omdat iedereen uniek is en ik graag  maatwerk lever kom ik graag bij je langs om persoonlijk kennis te maken

en je wensen te bespreken voor het beste resultaat.

 

Arrangementen

Arrangementen inclusief lunch of high tea / high wine behoren ook tot de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 

 

  
  

KleurBkennen.nl is een bedrijf dat zich richt op teambuilding en persoonlijke ontwikkeling bij de overheid, zorg & welzijn en onderwijs.

Grietje is naast trainer en coach ook imago consulent.