Wat is jouw SUPER power?

Kom in beweging en maak van je verlangen werkelijkheid!

 

Uitpakken van talenten

Elk jaar evalueren waar je staat is goed voor een team, maar ook voor individuele werknemers. Kunnen de dingen hetzelfde blijven

of is het tijd voor verandering? Misschien is het juist vanuit een vaste baan goed om te onderzoeken wat nu echt bij jou past.

 

Win-win

Organisaties die het geluk van de werknemer voorop stellen lijken het beter te doen. Als werknemers zich echt gezien voelen,

zullen ze minder vaak ziek zijn en beter presteren. Dat is win-win voor zowel de werknemer als de werkgever.

 

Geluk

Gelukkig zijn op het werk, wat is dat? Factoren die hierbij een belangrijke rol spelen zijn de mate van plezier die je ervaart, maar ook of je werk je voldoening geeft en of je in staat bent om je kwaliteiten ten volle te benutten. Organisatie succes lijkt samen te hangen met geluk op de werkvloer.

 

Meer verbinding

Ik help mensen die werkzaam zijn bij de (semi)overheid te ontdekken waar ze van nature goed in zijn. De belangrijkste reden om dat doen is dat wanneer je echt gaat doen wat bij je past je veel minder werkstress hebt en juist veel meer plezier en voldoening mag ervaren.

Door kennis te hebben van je kwaliteiten/drijfveren kun je het maximale uit je werk halen en ga je elke dag fluitend naar je werk.

 

Kleur en intuïtie

Jouw kwaliteiten en drijfveren brengen we samen in kaart met een persoonlijkheidstest welke gebaseerd op o.a. de psychologie van kleur en intuïtie. Het is heel bijzonder elke keer om te zien hoe deze test ieder individu in kaart weet te brengen tot in detail. In max. 3 maanden tijd wordt niet alleen duidelijk waar jij goed in bent, maar ook je optimaal kunt presteren en functioneren binnen (of soms buiten) je huidige bedrijf.

 

  Resultaten:

  • Je weet wie je bent, waar je warm voor loopt en wat jouw echt drijft
  • Je bent in staat om gemakkelijker keuzes te maken die bij je passen
  • Doordat je weet wie je bent kun je jezelf beter accepteren en krijg je meer zelfvertrouwen
  • Je krijgt inzichten in je 4 sterkste punten en leert wanneer je op de rem moet trappen om je kracht geen valkuil te laten worden 
  • Voor werkgevers: een zeer betrokken medewerker die minder werkstress heeft en veel meer werkplezier. Dit werkt aanstekelijk naar de rest van de collega’s en zorgt voor een goede sfeer.

   

  Reacties van mensen:

  • “Mensen zeggen dat ik veranderd ben, ik voel me rustiger, krachtiger, meer mezelf”.
  • “Het heeft mijn leven veranderd, ik hoef niet zo hard te proberen, ik mag zijn wie ik ben”.

   

  Bel of mail gerust voor een  gratis vrijblijvend intake gesprek (via Zoom is ook mogelijk).

   

   

   

   

   

  KleurBkennen.nl is een bedrijf dat zich richt op teambuilding en persoonlijke ontwikkeling bij gemeenten/overheid waarbij kleur een onmisbaar ingrediënt is. Grietje is naast trainer ook imago consulent.