POWER OCHTEND / MIDDAG (2,5-3 uur)

Van meer zelfkennis naar meer onderlinge verbinding.

Breng de drijfveer en manier van communiceren van je werknemer in kaart met  kleur.

 

Verstand van zaken

Hoewel je werknemers veel verstand van zaken hebben, laat niet altijd iedereen zien wat er in zit.

Je wilt meer uit je (zelfsturende) team halen, hun potentie meer zichtbaar maken en de sfeer optimaliseren! Hoe doe je dat?

De sleutel ligt uiteraard bij de mensen zelf.

 

Kwaliteiten en drijfveren

Het begint bij het in kaart brengen van de kwaliteiten en drijfveren van je team. Ontdek waar talenten liggen met de Personal Power test.

Een persoonlijkheidstest gebaseerd op de psychologie van kleur en intuïtie en meer dan 30 jaar ervaring. Bijzonder hoe deze test ieder individu in kaart weet te brengen tot in detail; wie ben je en wat gaat je moeiteloos af. Iedere persoon is uniek, maar pas in relatie tot anderen wordt deze uniekheid echt zichtbaar en kunnen de individuele mensen in een team de ander versterken of juist andersom. Het begint bij bewustwording van kwaliteiten en talenten. En dat niet alleen; daar dan ook iets mee gaan doen!

 

Kleurrijk

Tijdens de training worden er diverse opdrachten in groepjes uitgevoerd. Discussies maken het leerproces zeer persoonlijk en praktijkgericht. Persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en gedrag worden besproken en gekoppeld aan de kernwaarden van de organisatie.

Verder komen ook kleuren aan bod als krachtig instrument waar letterlijk de persoonlijkheid van de werknemer meer zichtbaar mee gemaakt kan worden. Kleuren versterken de communicatie onderling en ook naar buiten (de klanten) toe.  

 

Reacties van mensen die hun drijfveren en gedrag (her)kennen:

  • “Mensen zeggen dat ik veranderd ben, ik voel me rustiger, krachtiger, meer mezelf”.
  • “Het heeft mijn leven veranderd, ik hoef niet zo hard te proberen, ik mag zijn wie ik ben”                                                                                            

 

Resultaat

Aan het eind van de dag bezit elke werknemer veel nieuwe zelfkennis en kennis over collega’s wat leidt tot meer onderlinge verbinding en een verandering in de manier van (samen)werken. 


Omdat ieder mens en organisatie uniek is  kom ik graag langs om kennis te maken en je wensen te bespreken voor een optimaal resultaat.

 

 

 

 

 

KleurBkennen.nl is een bedrijf dat zich richt op teambuilding en persoonlijke ontwikkeling bij de overheid, zorg & welzijn en onderwijs .

Grietje is naast trainer en coach ook imago consulent.